User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Autobox replacement , anyone done one ?

  1. #1
    Regular Member poves's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Autobox replacement , anyone done one ?

    Have any of you guys replaced an autobox in the vec c ? mines the 3.2 .
    The only reason I ask is I'm hearing conflicting reports on whether you can just put another box in and it will plug and play , some say it wont recognise the ecu etc ?
    Any feedback would be appreciated.
    This has been going on for ages now , so I need to get it sorted thx.

  2. #2
    Regular Member parapaul's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    127.0.0.1
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No idea, but I would imagine a TECH2 session would be needed, as the auto box is all electronically controlled.

  3. #3
    Regular Member poves's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks 4 that paul , has anybody done one though ?

  4. #4
    Regular Member poves's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Anyone ? please

  5. #5
    Regular Member poves's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    One at a time guys , please

  6. #6
    Regular Member benny's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    dudley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ecu on the auto box is seperate from the box ..it lives next to the battery you can fit a new box and it will start and run fine ...

  7. #7
    Regular Member poves's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Cheers benny , It's just that I've been told by a guy who rebuilds the boxes that they are very tempremental and sometimes won't play ball.
    He might just be trying to put the frighteners on me though I think.
    Have you actually done a swap ?

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Well I've got a box from a saab 93 in mine and the ecu recognises the box just fine. Not had chance to test drive it yet tho and clear the old fault codes

  9. #9
    Regular Member poves's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks mocea , let me know how u go mate.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Autobox Misbehaving!
    By tnewbery in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 13
    Last Post: 17th June 2013, 18:35
  2. what autobox do i have
    By jimmywhu in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 29th May 2012, 07:42
  3. autobox
    By cajagoogoo in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 28th February 2012, 21:04
  4. Anyone done an autobox?
    By cphaza in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 7th February 2010, 23:20
  5. 3.2 autobox
    By poves in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 27th November 2008, 10:08

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •