User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: had a couple of faults on the display

  1. #1
    Regular Member solorider's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    swindon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Design

    Engine : 1.9 120bhp

    Year : 2004

    Mileage : 139,600

    Default had a couple of faults on the display

    a couple of weeks a go the display showed that the oil level was low,checked oil and it was midway on the dipstick so nothing wrong there,has not done it since,then today the display says check brake light switch,it was working ok and has not done it since,anyone ealse had anything similar?

  2. #2
    Regular Member solorider's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    swindon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Design

    Engine : 1.9 120bhp

    Year : 2004

    Mileage : 139,600

    Default

    anyone????????

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Aberdeen
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I've had exactly the same problem mate. Low oil level light displayed, checked oil and there's nothing wrong with it - at the right level.

    Also have had the brake light out warning display, but it cleared itself. Not sure what could be causing it...

  4. #4
    Regular Member solorider's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    swindon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Design

    Engine : 1.9 120bhp

    Year : 2004

    Mileage : 139,600

    Default

    mine was not a brake light out,it was "check the brake light switch" warning,everything working as it should be including cruise cont

  5. #5
    Regular Member jontymo's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Huddersfield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I've been braking down with error messages for the last few months, got car back yesterday, they told me it was a problem with the towbar electrics, put it in the towbar fitters today they said their earth wire had been pulled out but the main issue was the main car earth in the boot was not connected to the earth pin!!!!!
    So still no wiser just waiting till i breakdown again.

    Jontymo

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    suffolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Problems

    Ive had lots of problems over last few weeks, warning lights left right & centre. the latest is the "check brake light switch" also the brake lights have stopped working ??? any ideas anybody ?

  7. #7
    Regular Member BoroDave74's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Attleborough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Snap - the error code says intermittent fault, with the relay being at fault. Replacing at local indy on Monday for £11 plus about 20 minutes labour.
    Can't have the light coming on for that, in case its masks a more serious problem later on; I'm on call for my parents being run down to Barnstaple at a moments notice as my g'dads seriously ill

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. couple of faults, help please
    By rjw in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 5
    Last Post: 17th November 2010, 20:44
  2. temp display on radio display
    By MRunMotorsport in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 19th April 2010, 15:55
  3. Spotted a couple in Dundee the past couple of days
    By John LE in forum Spotted or put a flyer on a Vectra C/Signum or Insignia?
    Replies: 0
    Last Post: 2nd March 2010, 23:49
  4. Couple of small mods (Pics) and a couple of questions
    By bigdan in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 30th January 2009, 18:18
  5. a couple of old pics and a couple of new
    By Braggy in forum Quick Photo Album
    Replies: 15
    Last Post: 10th September 2007, 22:08

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •