User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: some help please guys

  1. #1
    Regular Member Lump's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    coventry
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default some help please guys

    wanna get an answer on this, as i really want to get this sorted either way by Saturday. and if not the book a remap with Celtic next week

    Quote:
    Originally Posted by Lump
    just got around to fitting mine, spanner light came on, but engine seams to rev . now do i drive it for a while see if it goes off ? thoughts please guys

    Quote:
    Originally Posted by Lump
    just took it round the block, from what i have read went into Limp mode

    any one ?

    and just want to check i have this right. unplugged the plug on the end of the common rail the put the Caterman in between this

  2. #2
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The plugs are the ight way round? i believe its possible to plug them in upside down
    Now I need a turbo to keep up!

  3. #3
    Regular Member shan's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I'm a bit confused with your post. But if your fitting the caterman box? Yes unplug the lead at the common rail and fit the box in between it.

  4. #4
    Regular Member parapaul's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    127.0.0.1
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Big Sig View Post
    The plugs are the right way round? i believe its possible to plug them in upside down
    mine did this first time too - the box is the right way around but one or both of the plugs is upside down.

  5. #5
    Regular Member Lump's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    coventry
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    on the top of the plug there is a groove to fit it up the right way, cant see that i had it wrong

  6. #6
    Regular Member Lump's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    coventry
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    after some more reading on the end of the loom plug is a small yellow clip. removed that went in better and now works

  7. #7
    Regular Member parapaul's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    127.0.0.1
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    nice one!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Thanks Guys :)
    By nicky in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 30th August 2011, 09:11
  2. What do you guys think?
    By CraigoT in forum Styling
    Replies: 25
    Last Post: 26th August 2011, 23:01
  3. Help please guys!!!!!!
    By srinav in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 13th August 2011, 10:17
  4. Bit of help please guys
    By Lump in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 12
    Last Post: 18th April 2009, 16:35
  5. Hi guys
    By yessof in forum Introduce yourself.
    Replies: 12
    Last Post: 1st February 2009, 21:08

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •