User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: website slow and database error

  1. #1
    Regular Member Morephun's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    everywhere
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vec c

    Trim : sri

    Engine : 150 cdti

    Year : 55

    Mileage : 108000

    Default website slow and database error

    is anyone else getting this today hasnt been happening for a long time.....having withdrawl symptoms when its not working

  2. #2
    On a Sabbatical
    Join Date
    May 2008
    Location
    Derbyshire (south)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Was a tad slow saying page not found, but looks like somethings got sorted now as it seem to be fine now,,

    trouble is, sometimes i have written at some length, only to have it wiped, by this happening!!

  3. #3
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by mitch1965 View Post
    Was a tad slow saying page not found, but looks like somethings got sorted now as it seem to be fine now,,

    trouble is, sometimes i have written at some length, only to have it wiped, by this happening!!
    Copy it before you post! I have learn't this the hard way.

    Think another 50p for the meter is needed
    Now I need a turbo to keep up!

  4. #4
    Regular Member glynn's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    stevenage, hertfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i have been getting this alot today, as it really gets your back up when you reply then it crashes

  5. #5
    Regular Member Gr4eme's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    me too

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    St.Albans
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Actually put me off coming visiting the site for a while the last time it got really bad.

  7. #7
    Ex Vec-C Admin & Founder Graeme's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    SCOTLAND
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It does happen from time to time. We are still trying to sort the switch to our server but given the amount of time that will take and the amount of time duncan doesnt have at the moment its been difficult to plan in.

    We are looking at other options as well so all we can do is thank everyone for their patience for the time being

  8. #8
    On a Sabbatical
    Join Date
    May 2008
    Location
    Derbyshire (south)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Big Sig View Post
    Copy it before you post! I have learn't this the hard way.

    Think another 50p for the meter is needed

    I have learned to do this too, as it become tedious!!

    Graeme, thank you for letting us know!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vec-C Forum DATABASE ERROR!
    By Vaux-Man-G in forum General Chat
    Replies: 13
    Last Post: 31st December 2009, 10:55
  2. Replies: 3
    Last Post: 14th April 2008, 21:23

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •