User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: any 1 else got this wierd sound when ar warmed up!!!!

  1. #1
    Regular Member vectramad's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    portsmouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    rolleyes any 1 else got this wierd sound when ar warmed up!!!!

    as above cant really describe it ,but when my 1.8 sri vvt warms up and i pull away or say im just driving it a bit harder on the gas pedal theres sort of like a virbrating sound coming from the front end somewere!.

    any no what it could be or does any 1 get the same problem!!!!!

  2. #2
    Ex-Staff Full Member Taffyopel's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Horley, Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I sometimes get this when my air-con is switched on. There's a bit of a funny rumble/rattle for about 2 seconds then it goes.

    Is your air-con switched on?


    Snowman, you got your ears on?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Probably the exhaust resonating, mine buzzes a bit around 3500rpm.

  4. #4
    Regular Member amiddleton's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Does it feel more like a rumbley knocking.

    Andy

  5. #5
    Regular Member vectramad's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    portsmouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Taffyopel View Post
    I sometimes get this when my air-con is switched on. There's a bit of a funny rumble/rattle for about 2 seconds then it goes.

    Is your air-con switched on?
    no m8 air con is off!!!

  6. #6
    Regular Member vectramad's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    portsmouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    dosent feel like knocking, nor the exhaust.
    it sounds more like a vibrating sound

  7. #7
    Regular Member markd3925's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Eindhoven
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra GTS


    Engine : 3.2 V6

    Year : 2003

    Default

    clutch slip?

  8. #8
    Regular Member vectramad's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    portsmouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by markd3925 View Post
    clutch slip?
    dont think so!
    just pressing the gas pedal it makes the soubd.......

  9. #9
    Regular Member old cruiser's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    slough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Check the exhaust heat shields
    Cheers Pete

  10. #10
    Regular Member jared.ryder's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NORFOLK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i took mine to vx for a similar prob and it turned out to be the radiator mounts. replaced them and cured the prob.
    Just a thought

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. fault p0100* but only when engine warmed up
    By mack in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 3rd July 2013, 08:38
  2. Replies: 18
    Last Post: 15th August 2012, 20:36
  3. idle problem when warmed up (3.2 v6)
    By lee866 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 14th March 2010, 10:06
  4. hids wierd
    By andy_hare in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 5th February 2010, 21:03
  5. Its a wierd one but need help!
    By Kyser143 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 10th June 2008, 21:29

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •