User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Starting problems WITH A DIFFERENCE...HELP!!

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Birmingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Starting problems WITH A DIFFERENCE...HELP!!

    So i have read tons about 2.0dti etc not starting after being sat for a while...primerily due to air getting into the system through old leak off pipes or worn injector seals...thus allowing fuel to drain out of the engine.

    My car recently however doesnt want to start at the most random of times...even sometimes if it starts up 2st time on my drive & i drive for a couple of miles,park up for 10 mins and then attempt to start it up again...it requires cranking sometimes for upto 10 mins (in 8 second bursts) and sometimes just totally fails to start...so the good old bus gets me home!...this surely cant be leak off pipes and air in the system...WHAT CAN IT BE?

    Suggestions more then appreciated

  2. #2
    Regular Member JuzzyD's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Somewhere...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quite possible - most starting problems with the 2.0DTi are the leak off pipes.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2.0 DTi - Starting problems.
    By Whosane in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 8th January 2013, 01:22
  2. 2.0 DTI Starting problems
    By vx sri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 26th March 2012, 22:36
  3. car starting problems please help!!!!!!!
    By Big Red in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 5th March 2012, 11:29
  4. problems starting
    By jasoncow in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 18th July 2011, 23:24
  5. Starting problems WITH A DIFFERENCE...HELP!!
    By shatz in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 56
    Last Post: 10th January 2009, 11:46

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •