User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Stereo problem

  1. #1
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default Stereo problem

    OK it always happens, you fix one thing and something else doesnt work properly! I have an inphase stereo it works fine but it wont turn completely off when i take the key out and i get pulsing through the speakers. Can anybody help?

  2. #2
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default

    somebody please

  3. #3
    Regular Member JuzzyD's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Somewhere...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Are you sure its wired correctly? (ie are the permanent and switched lives the correct way round?).

    Is it wired through an adaptor lead? If so, which one?

  4. #4
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default

    thinking about it while i was in the car a minute ago, do you think it could be due to the leds i have in the courtesy light? like what it does on the sidelight but has affected the stereo?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with electric windows after stereo replacement
    By martink in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 4th December 2013, 12:32
  2. A stereo problem
    By tditony in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 11th November 2012, 19:49
  3. Problem with my CD30 stereo
    By e55ex_rob in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 8th December 2011, 13:09
  4. Stereo problem
    By kensri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 24th October 2010, 22:33
  5. Problem with my CDR2005 stereo
    By joseantoniovalle in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 10th August 2006, 15:35

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •