User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Help please - amp stuck in 'protect' mode

  1. #1
    Regular Member Vid's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    In the inventing shed...
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Help please - amp stuck in 'protect' mode

    Hi all,

    My JBL amp has all of a sudden decided to stay in protect mode. Every 15 seconds or so the power light flicks on for part of a second, but the protect light stays on! It isn't hot or anything so I can't understand it?

    Any ideas what I can do to get it working again.

    Thanks guys!

  2. #2
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Model number?

  3. #3
    Regular Member Vid's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    In the inventing shed...
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Jbl Gto752

  4. #4
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  5. #5
    Regular Member Vid's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    In the inventing shed...
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Cheers Steve

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AMP going into protect mode
    By coldo in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 26
    Last Post: 15th February 2013, 13:18
  2. stuck in limp mode p 1604 ecu code
    By christopher8079 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 18th August 2012, 16:07
  3. Stuck in limp mode!
    By rockafella8587 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 2nd March 2012, 17:08
  4. Swirl Flap Stuck or Not Stuck ??
    By nibblitz in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 3rd November 2010, 17:57

Visitors found this page by searching for:

jbl gto752 protect

jbl amp protect gto752

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •