User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: car troubles

  1. #1
    Regular Member Steven's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dalriada
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default car troubles

    As some of you may or may not know ive been having real troubles with my sri 150, only had the car just over a month and its been to the garage 5 times, this to me is a real pain in the @ss as i live 2 hours away from the garage ive been dealing with.

    My problem at the moment is ive lost my trip computer settings since it came out the garage a few days ago (was in to get alarm and engine faults sorted), has anybody had this before and is it a case of another trip to the garage??

  2. #2
    Regular Member Gsi3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Technical directors office
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    did they re-set them there, or has this happened afterwards..

    any other intermitant power supply problems?

  3. #3
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Do you mean the settings were reset?, or that they aren't giving any readings?

    If the first, then nothing to worry about. They probbaly had the battery disconnected for a while and it'll lose the trip computer settings.

    D

  4. #4
    Regular Member Steven's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dalriada
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    LOL the average speed/mpg/distance are all gone since i picked it up from the garage, never really noticed it at the time as we were just in a rush to get home.

    I know its probably not a big deal but its REALLY pi55ing me off now as it means going back AGAIN!

  5. #5
    Regular Member Gsi3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Technical directors office
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Not nessecarily.. The average's are calculated after you've travelled distance. If the instantanious ones are working then my bet is that they just interupted the power supply so re-setting it all back to zero's..

    Annoying but not fatal..

  6. #6
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    When you say gone, is an F showing in it's place - or have they just been reset to zero? As Mark said, if it's the latter it's annoying but not a problem. As soon as you fill up again and reset the computer, it'll be back on track again.

    D

  7. #7
    Regular Member david-bell's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    eastlothian scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra vxr

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2008

    Mileage : 31000

    Default

    at the end of the day mate you spent your hard earned on the car and it should be right try and get some travel cost of the garage . 5 times in a month is a bit much imo

  8. #8
    Regular Member Steven's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dalriada
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i think im getting you confused with my wording, i have lost all functions of my cars computer, all that is there now is the date.

    Im assuming it will need some sort of reset to get my functions back again..

  9. #9
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ah right - so pressing the Trip Computer button the stalk does what? Gives you a blank screen or it just stays on the date. Either way sounds like a trip back again!!

    D

  10. #10
    Regular Member Gsi3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Technical directors office
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Deffo get it back.. Sounds like they've really co#ked it up ..

    Ask if they will collect it as the fault was caused by their workshop?

    ( or am i living in dream land).. Hold out for some form of aggrovation money

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CIM troubles
    By bbdp in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 17th December 2012, 23:15
  2. troubles
    By leelfc150 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 4th August 2011, 20:06
  3. sat nav troubles
    By woodze in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 26th February 2010, 23:30
  4. Sat nav troubles!!
    By mitch1965 in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 9
    Last Post: 29th March 2009, 01:31

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •