User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: CD30 'Error CD'

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ripon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default CD30 'Error CD'

    My CD30 has just started chucking out all my CD's saying 'Error CD' when putting in. Notone plays ...any ideas or anyone fixed before?

  2. #2
    Regular Member Ste's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    ..... Driving the Jaguar XF
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar XF 3.0D V6

    Trim : Black

    Engine : 3.0D V6

    Year : 0000

    Default

    Does it need a clean?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ripon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thats my next step, on any cd makes small clicking sound 4 times then ejects. not spinning up cd ... coming out same position as putting in.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    estonia
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just had the same trouble with Astra CD30 (delphi-grundig unit). Our local electronics repair shop replaced some CD reader chip or control unit or something. Now its ok again.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ripon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Have a cd30 mp3 in delivery mode ready to fit.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fitting Parrot MKi9200- Can it run through CD30 aux?(does CD30 even have aux!?)
    By dibble750 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 18th January 2013, 02:20
  2. Quick CD30 to CD30 MP3 question
    By Chip in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2012, 00:47
  3. CD30 to CD30 MP3 Conversion
    By yysnet in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 15th October 2010, 00:20
  4. Replacing CD30 with CD30 MP3
    By Marky in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 15th August 2007, 13:38

Visitors found this page by searching for:

cd30 cd error

grundig cd30 cd error

cd30 vectra problem fix

vauxhall cd30 cd error

vauxhall cd30 mp3 cd error

vectra error cd

https:www.vectra-c.comforumshowthread.php57520-CD30-Error-CD

opel cd30 cd error

cd30 error cd

corsa cd30 cd error

cd30 mp3 cd error

vauxhall zafira cd30 cd error

vauxhall zafira error cd

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •