User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Brake probs

  1. #1
    Regular Member SteveH's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Wigan
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Brake probs

    i keep getting the ABS and T/c lights coming on the dash with the ocassional lumpyness in the pedal as though the ABS wants to kick in ???? the lights go off when the ignition is turned off , 52 plate 2.0 DTI Elite

  2. #2
    Regular Member BlueRob's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Mexico
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Guess the best way to go mate is get the codes read.
    Could be a fault on the ABS unit.
    On the other hand...have you checked the level on the brake fluid?

  3. #3
    Regular Member Gsi3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Technical directors office
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    checked the sensor lead for chafing Steve?.. sounds like it's getting a bad signal from somewhere.. check the underwing connectors too..

  4. #4
    Regular Member SteveH's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Wigan
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Tech 2 says road wheel speed sensor fault (low voltage ) were's this sensor located , confussed

  5. #5
    Regular Member Ste's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    ..... Driving the Jaguar XF
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar XF 3.0D V6

    Trim : Black

    Engine : 3.0D V6

    Year : 0000

    Default

    Take the wheel off on that corner, you will see the speed ring (with 'castelations', on and off) on the back of the hub area and a sensor in close proximity. Firstly, check for wire / connector damage and security.

  6. #6
    Regular Member SteveH's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Wigan
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cheers Ste

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 150 probs
    By The Gas Man in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 18th July 2011, 22:54
  2. Weird brake/clutch probs..
    By mark_647 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 5th March 2011, 17:19
  3. Few probs :)
    By Danialj32 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 26th January 2010, 20:42
  4. A few probs..
    By Graeme in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 3
    Last Post: 27th September 2008, 15:28
  5. big probs
    By dextrovix in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 30th November 2006, 08:10

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •