User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Fixed it!!!

  1. #1
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default Fixed it!!!

    Following on from this thread, i got my new pipe and coupler and also my new air box

    Heres a few pics:






  2. #2
    Regular Member moorlander's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Staffordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    good job!

  3. #3
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default

    Cheers. Really needs a clean, which i will be doing sunday!

  4. #4
    Regular Member parapaul's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    127.0.0.1
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Nice job does the enclosed induction kit make any difference?

  5. #5
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    Nice straight airflow to the TB mate. Thats something us guys with front mounted TB's just dont have.

  6. #6
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default

    Quote Originally Posted by parapaul View Post
    Nice job does the enclosed induction kit make any difference?
    Not massivly noticable, its like a panel filter. This makes a big difference compared to my old air filter as i got the intake pipe to the front whereas before i didnt

    Quote Originally Posted by rushy View Post
    Nice straight airflow to the TB mate. Thats something us guys with front mounted TB's just dont have.
    It was only an aluminium pipe from ebay, £20 inc delivery. Worth a try imo.

  7. #7
    Regular Member macdad's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    East Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Glad you got it fixed bud..that means no more split pipes then ,i'll bear this in mind , in case mine ever decides to play silly b****gers. oh the air filter mod any difference noted yet.

  8. #8
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default

    Not much yet, i need to reset the ecu, i forgot to do it lol! ill let you know after a bit of driving. so far tho it does seem a little more responsive but due to the ecu not being reset about 2000rpm you get a massive thud of torque, good fun but shouldnt be like that

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I fixed me car
    By 900ss in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 17th January 2009, 13:26
  2. 1.8 still not fixed!
    By bri.gsi in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 15
    Last Post: 9th February 2008, 22:43
  3. She Is Fixed
    By 21_03_sxi in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 12th January 2008, 22:15
  4. Fixed!!!!!!!
    By Signum_CDTI in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 12th December 2007, 17:15
  5. its fixed
    By ditchp in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 21st May 2007, 23:13

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •