User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: HID fog light error

  1. #1
    Regular Member MightyCris's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Constanta, Romania
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default HID fog light error

    Hi! Here's my dillema. I recently installed an aftermarket HID kit on my Veccy's fog lights, but a strange thing happens. When the fog lights are off, the board computer sees them as broken and keeps giving me the error on the display, but this thing does not happen when they are light.

    When the fog lights are on everything is ok, no error given.

    Did someone else encountered the same problem? The HID kit is 35W and the original bulbs were 55W, but if it was the canbus system I think it should give the error when they are on too, right?

  2. #2
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    member of the smoke patrol 230bhp+
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    you need to put a resistor on them to stop the warning .

    this is to make the car think there is a bulb there

  3. #3
    Regular Member MightyCris's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Constanta, Romania
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by chrisgettings View Post
    you need to put a resistor on them to stop the warning .

    this is to make the car think there is a bulb there

    I'll try with a warning canceller, but why I need to know is if this is the way the hid's act when canbus error are given.
    I mean it's strange for me that the error is only given when the lights are off and no error shows when they are on.

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    member of the smoke patrol 230bhp+
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by MightyCris View Post
    I'll try with a warning canceller, but why I need to know is if this is the way the hid's act when canbus error are given.
    I mean it's strange for me that the error is only given when the lights are off and no error shows when they are on.
    this is the way the hid are as there is no continuity on the controler,but the h3 bulb does have continuity

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Brake Warning light and display error message , BUT BRAKE LIGHTS ARE WORKING FINE
    By JACKALG1 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 24th May 2013, 18:56
  2. spanner light but no error code
    By danno91 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 14
    Last Post: 12th October 2011, 19:20
  3. Spanner Light and Error Code P1109
    By WeDesign in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2011, 14:52
  4. Spanner light; error code 'Preheat delay fault'
    By Keith Jones in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 24th April 2009, 16:33

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •