User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Sky Plus software upgrade

  1. #1
    Regular Member carlton's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Planet Earth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused Sky Plus software upgrade

    Hi,

    Anyone done a "forced software download" on their sky box?

    Read how to do it, but there are tales of caution suggesting you can render the box unusable if it all goes wrong during the download.

    I have a good signal on the display, but dont want to wreck the thing.

    Anyone tried it, good or bad result.

    Regards

    Carlton

  2. #2
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    How and where?

  3. #3
    Regular Member carlton's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Planet Earth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    http://www.digitalsat.co.uk/skysoftw...are%20Download.

    Also many other sites offering same advice....but warning it may wreck the box.

    I think there are a couple of Sky engineers on here who may be able to shed some light on the question

  4. #4
    Regular Member Karl's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sunderland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I do a download once every 3 months or so, not had a problem yet

  5. #5
    Regular Member carlton's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Planet Earth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cheers, might give it a go then

  6. #6
    Regular Member chinky's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    carried out 2 my self and no probs

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    N. Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    if its not broke dont fix it!!

  8. #8
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default


  9. #9
    Regular Member Karl's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sunderland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    its not a case of broke, its a case of slower, when I update it works much more swiftly than before. When I can I try and format the drives too, and rebuild the planner.
    Its a PC at the end of the day and routing maintenance improves performance.

  10. #10
    Regular Member parapaul's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    127.0.0.1
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    So how do you do all this then? I didn't realise anything inside the box was user-changeable.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Free software upgrade on your Vauxhall
    By g19aby in forum General Motoring Chat
    Replies: 3
    Last Post: 18th March 2012, 16:20
  2. cd70 software upgrade, dealer in NI
    By gregj in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 30th July 2010, 20:07
  3. CD70 Software Upgrade Queery
    By Gordon B in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 4th June 2009, 09:10
  4. DAB Radio Software Upgrade
    By paulhb in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 13th April 2008, 15:58

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •