User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Bonus!

  1. #1
    Regular Member MattW's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Sheffield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Bonus!

    Just gone to de-restrict the airbox on the Vectra, and when I opened it up, there was already a K&N Panel filter in there

    Done the box, and reset the ECU. Car does seem to pull a little better, and you can hear the turbo spool up more as well.....which is nice

  2. #2
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Result

  3. #3
    Regular Member Robclowes's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Crewe/Market Drayton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    how do you reset ecu???

  4. #4
    Regular Member andymagee1982's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Widnes.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just disconnect the bat' for 30 mins.

    Connect back up and away you go!

    Done the air box mod myself. People say it makes no difference but i think it pulls better.

    But make your own mind up.

    Good look mate

  5. #5
    Regular Member Robclowes's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Crewe/Market Drayton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    will this mess radio up???

  6. #6
    Regular Member BIG NEIL's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Back in Belfast!!!!
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    as long as you have your radio code you will be ok

  7. #7
    Regular Member MattW's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Sheffield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Robclowes View Post
    will this mess radio up???
    I've had the battery off for over an hour, and it didn't need the code for the radio (I have full can-bus)

  8. #8
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    Quote Originally Posted by Robclowes View Post
    will this mess radio up???
    Only if yours is half canbus (buttons on the steering wheel), then you will need to put the code back in. You will also have to get the windows to relearn there stops, think this will apply on full canbus also.

  9. #9
    Regular Member MattW's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Sheffield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by rushy View Post
    think this will apply on full canbus also.
    You think correctly mate

  10. #10
    Regular Member chrisk318's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kent/London
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by rushy View Post
    Only if yours is half canbus (buttons on the steering wheel), then you will need to put the code back in. You will also have to get the windows to relearn there stops, think this will apply on full canbus also.
    where is the radio code and how do teach the windows to stop again?! cheers

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bonus time....what to buy!!! :)
    By simmo3187 in forum Diesel Engine related
    Replies: 15
    Last Post: 7th March 2012, 10:35
  2. Best Monthly Bonus Payout
    By spoons in forum General Chat
    Replies: 34
    Last Post: 4th September 2011, 17:22
  3. vauxhall loyalty bonus
    By sricraig150 in forum Insignia car chat
    Replies: 7
    Last Post: 14th April 2011, 09:06
  4. Bonus
    By shan in forum General Chat
    Replies: 12
    Last Post: 15th January 2008, 15:59
  5. Bonus
    By Caterman in forum Comedy & Humour
    Replies: 1
    Last Post: 8th October 2005, 20:16

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •