User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: BT Broadband

  1. #1
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default BT Broadband

    Having just signed up for BT broadband and the welcome pack arriving today,was wondering if any of you have this and can tell me if it

    1) Works straight away?
    2) How easy is it to set up?
    3) Does it come with everything needed for wireless?
    4) Missus thinks it won't go live till midnight, is that true?
    5) How has the coverage and speed been?

    Any other comments will be appreciated....

  2. #2
    Regular Member Harry's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Uxbridge, London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    1) Works straight away? pretty much
    2) How easy is it to set up? just follow the guide on the setup CD they send
    3) Does it come with everything needed for wireless? not unless you've paid for the BT Home Hub which is wirelss
    4) Missus thinks it won't go live till midnight, is that true? don't know
    5) How has the coverage and speed been? RUBBISH!! But that's because i'm far away from the exchange. But still, getting 0.5Mb when i'm paying for up to 8Mb does pish me off somewhat!

    BT are a real pain in ar5e to deal with, too many people not knowing what the hell is going on.

    i wish there was more choice of supplier

  3. #3
    Regular Member fenderguitar's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Portadown Co. Armagh N. Ireland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I agree with pretty much everything above

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    south ockendon
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i had mine activated 4 days before they said it was going to be switched on, its very easy to set up and although you may get the hub which is wireless, you will still need wireless cards/adaptors for your computers or xbox to get tehm connected wirelessly, i have had very little problems with mine, and it gives me about 6.5mb which i am happy with

  5. #5
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Cheers Harry,don't give me much confidence,but ordered and paid for the hub so will see how i get on........

  6. #6
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by pyro_maniac View Post
    i had mine activated 4 days before they said it was going to be switched on, its very easy to set up and although you may get the hub which is wireless, you will still need wireless cards/adaptors for your computers or xbox to get tehm connected wirelessly, i have had very little problems with mine, and it gives me about 6.5mb which i am happy with
    Don't they send the wireless adaptor then?? They never mentioned that when ordering,why wouldn't they if you asked to go wireless......

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    south ockendon
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    they dont send any other wireless equipment other then the hub mate, i think they presume that most computers have wifi built into them now, but you can order the adaptors from their shop, not recommended as they are a bit pricey,lol
    most laptops have wifi in them now and a pci card for a desktop is only 15 quid from pc world

  8. #8
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Great Was hoping it was all in the box B0110CKS

    So what do i need to go wireless on my laptop??

  9. #9
    Regular Member MysteryElite's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    North Somerset
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    What is the laptop make/model?

    A lot of recent ones have Wireless built in as mentioned above, otherwise you will need to get either a slot in wireless card or a USB wireless adapter (card is probably better). There may be an expansion slot under a cover on the base of the laptop as well.

    When you do set up wireless, remember to set the security on it so you are not suddenly providing free wireless access to your neighborhood!

  10. #10
    Regular Member Pete B's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Malvern
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by glenboy View Post
    Great Was hoping it was all in the box B0110CKS

    So what do i need to go wireless on my laptop??
    How old's your laptop? A recent one may have WiFi already built in.If it doesn't, then a PCMCIA wireless adapter card (or USB dongle) from PC World or any local computer shop will have you going.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What broadband??
    By lochgilp in forum General Chat
    Replies: 16
    Last Post: 17th November 2009, 00:39
  2. Sky Broadband.
    By MLC in forum General Chat
    Replies: 23
    Last Post: 25th January 2009, 20:49
  3. Sky broadband
    By neilshaw1980 in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 11
    Last Post: 22nd December 2008, 12:07
  4. Sky Broadband
    By MLC in forum General Chat
    Replies: 33
    Last Post: 5th June 2008, 17:47
  5. broadband
    By neverlandandy in forum General Chat
    Replies: 20
    Last Post: 15th February 2008, 00:05

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •