User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Moving....

  1. #1
    Regular Member mc_orion's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Worcester...and most motorways!
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Moving....

    Right, need some advice guys, im hopefully, well i have to move house, an will need to move things like sky and my phone.
    How easy is it to move and take my sky + with me and also my phone number?

  2. #2
    Regular Member JuzzyD's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Somewhere...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sky+ should'nt be a problem, just call them and they'll do the rest, you may or may not have to pay for a "re-installation" at the new address.

    Taking your phone number will be an issue unless the new house is on the same exchange, if its on another exchange believe it or not you will have to have another number as BT are unable to re-allocate numbers between exchanges at the moment (I know this as we moved 1.2miles as the crow flies a couple of years ago but I was unable to take my business number with me as we moved exchanges so had to go through all the hassles of changing).

  3. #3
    Regular Member mc_orion's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Worcester...and most motorways!
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by JuzzyD View Post
    Sky+ should'nt be a problem, just call them and they'll do the rest, you may or may not have to pay for a "re-installation" at the new address.
    Thats cool, they have sky dish at new place, what installation would they need to do??
    Thought all i would have to do is just plug it all back in an away i go

    Quote Originally Posted by JuzzyD View Post
    Taking your phone number will be an issue unless the new house is on the same exchange, if its on another exchange believe it or not you will have to have another number as BT are unable to re-allocate numbers between exchanges at the moment (I know this as we moved 1.2miles as the crow flies a couple of years ago but I was unable to take my business number with me as we moved exchanges so had to go through all the hassles of changing).
    ******
    Oh well, i'll have to go through all that as well

  4. #4
    Regular Member JuzzyD's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Somewhere...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by mc_orion View Post
    Thats cool, they have sky dish at new place, what installation would they need to do??
    Thought all i would have to do is just plug it all back in an away i go
    If the previous owners had Sky+ then they would have the twin feed etc so you could in theory just plug it in (you would need to notify Sky etc and give them your new phone number).

    Be careful that the previous owners don't take the dish with them as ours did lol! Turned out that the Sky engineer said they would put up a new dish regardless and may or may not reuse any existing cabling depending on the state or it (we had a new dish and new cabling as we moved position of the TV, and I think it cost us about £40 at the time).

  5. #5
    Regular Member mc_orion's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Worcester...and most motorways!
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by JuzzyD View Post
    If the previous owners had Sky+ then they would have the twin feed etc so you could in theory just plug it in (you would need to notify Sky etc and give them your new phone number).

    Be careful that the previous owners don't take the dish with them as ours did lol! Turned out that the Sky engineer said they would put up a new dish regardless and may or may not reuse any existing cabling depending on the state or it (we had a new dish and new cabling as we moved position of the TV, and I think it cost us about £40 at the time).

    Ah, not sure if its twin feed, will have to have a look into this an see what i can find out.

    Cheerz dude

  6. #6
    Regular Member corman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    hexham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    we just moved and we took a new sky contract (wifes name this time and new phone number) cost £79 for new sky+ box and installation (used our old sky+ box for the kids room) but got mother to recommend us as a friend so got £100 in M&S vouchers so ended up £21 and a new sky+ box into pocket!!

    or if your going to move ring sky and tell them your cancelling cos your moving and your not paying for it to be installed again..... they will offer to install it at your new address for free

  7. #7
    Regular Member mc_orion's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Worcester...and most motorways!
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by corman View Post
    we just moved and we took a new sky contract (wifes name this time and new phone number) cost £79 for new sky+ box and installation (used our old sky+ box for the kids room) but got mother to recommend us as a friend so got £100 in M&S vouchers so ended up £21 and a new sky+ box into pocket!!

    or if your going to move ring sky and tell them your cancelling cos your moving and your not paying for it to be installed again..... they will offer to install it at your new address for free
    Cool, will do that, cheerz for the heads up

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 8th January 2013, 10:11
  2. Moving on
    By Tigger in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 26th May 2011, 23:23
  3. Might be moving the VXR on
    By GARY3306 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 23rd September 2010, 09:02
  4. Moving
    By Orka The Porka in forum General Chat
    Replies: 2
    Last Post: 19th December 2006, 16:30

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •