User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: CD70 (again...)

  1. #1
    Regular Member tomh's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default CD70 (again...)

    Right i decided to fit the CD70 to mine, ive got everything working sat nav, trip etc etc and all been tech2'd fine ( thanks to ian from MPG aswell for his imput ) all i need is the lead between the CD70 and the CID to allow the actual map to show, any of you guys that have fitted the CD70 and have the CID i just can't find the lead anywhere everything else works. Im just going in circles trying to find it

    Heres my new setup ive swapped everything ( my CID surround is here tomorrow )







    Any help in getting a part number or anyone who can point me in the right direction

    thanks

    Tom

  2. #2
    Regular Member sig63's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Belgium
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Opel Insignia

    Trim : Cosmo

    Engine : 2.0 CDTI

    Year : 2011

    Default

    What you need is the RGB-cable:
    Opel part-Nr. 62 94 476, Opel Art-Nr 13 185 491, around 60 EUR

  3. #3
    Regular Member tomh's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by sig63 View Post
    What you need is the RGB-cable:
    Opel part-Nr. 62 94 476, Opel Art-Nr 13 185 491, around 60 EUR
    Thank you Ive tried searching on google for a pic but i can't find it, any ideas on a pic please mate ive tried RBG connection but no pics both opel and vauxhall lol

  4. #4
    Regular Member tomh's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Found a pic Thank you sig63 i owe you a beer mate all i need to do is hunt one down now



    Last edited by tomh; 26th June 2008 at 00:43.

  5. #5
    Regular Member lofty's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    @home
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C Estate

    Trim : Elite

    Engine : 1.9 CDTi


    Default

    no pics in your first post..

  6. #6
    Regular Member tomh's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by lofty View Post
    no pics in your first post..
    thats what i get for sorting my photobucket account lol








  7. #7
    Regular Member lofty's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    @home
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C Estate

    Trim : Elite

    Engine : 1.9 CDTi


    Default

    what unit did you have in before?

  8. #8
    Regular Member tomh's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by lofty View Post
    what unit did you have in before?
    Standard CD30, with TID to give you some idea just all basic setup it was before



    then went from there lol



    The lots been changed its cost me a fraction of the price todo it all
    Last edited by tomh; 26th June 2008 at 12:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CD70 and Aux in
    By lee gsi in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 8th January 2013, 13:59
  2. Cd70 please help!!! :)
    By jones5n in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 22nd June 2011, 10:34
  3. Cd70
    By gregc in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 11th November 2010, 02:32
  4. cd70
    By wstwatson in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 22nd June 2009, 20:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •