User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: 0 gauge

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    manchester, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 0 gauge

    hay ppl finally got the vectra and omg i luv it lol
    just a quick one dose anyone know where i can pull a 0 gauge wire in the vec i cant find anywhere to put the cable through and i dont wana start drilling (yes i have drilled in previous cars but i reali like this one lol)
    also if you know any good ground point that would be great.
    i'm gona have to heavy gear in this car so i need 0 gauge
    thanks peeps
    kevster

  2. #2
    Ex Vec-C Admin & Founder GARY3306's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    You'll have to be careful with it being a CAN system, you can't just splice into wires. Running your own wiring from the battery is best and if you take the glove box out, there is a common earth point behind there
    [SIGPIC]VX<font color=Red>R</font> with added Courtenay <img src=https://www.vectra-c.com/forum/images/smilies/biggrin.png border=0 alt= title=Big Grin class=inlineimg />

  3. #3
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    member of the smoke patrol 230bhp+
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    you dont need to drill anything ,,, in useing the rubber gromit at the bulkhead under the wiper trim on the passager side,,,, then all the way down down the inner trims all the way down the car.

    and for the earth use the seat bolt at the rear

    http://forum.vectra-c.com/showthread.php?t=14669

  4. #4
    Regular Member siross's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    As already said, 0awg is easy enough to run through the car...

    There's a mahoosive grommet when you take the glovebox out!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vac gauge
    By paulvectrac in forum Petrol Engine related
    Replies: 12
    Last Post: 27th October 2012, 20:13
  2. rev counter/speedo/temp gauge/fuel gauge stopped working
    By bloodworm in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 19th July 2009, 00:28
  3. re boost gauge
    By davidjameswest in forum South Wales (RO - Vacant)
    Replies: 3
    Last Post: 19th March 2009, 01:00
  4. temp gauge
    By ptrehearn152 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 5th February 2009, 21:29
  5. Replies: 2
    Last Post: 15th September 2008, 23:18

Visitors found this page by searching for:

how to run 0 gauge wire in vectra c

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •