User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Wiper Problem Finally Sorted

  1. #1
    Regular Member Mowster's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Cornwall
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Talking Wiper Problem Finally Sorted

    For about 6 months now I have been managing with the windscreen wipers working on medium and fast speed. The intermittent and/or "rain sensor" was not working.

    Just been servicing the car and while changing the filter for the aircon I noticed a small black plug/socket that had come disconnected. When I put it back in, voila ! windscreen wipers working on intermittent again.

    Anyone interested, its below the scuttle panel about central of the windscreen.

    Wierd thing is, I have a rain sensor fittted but they appear to be working as manual. Suits me fine though as I prefer this.

  2. #2
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Result m8.....

  3. #3
    Regular Member Leviathan's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Middlesbrough, Cleveland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Nice one!

  4. #4
    New Member ceefour2007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Derbyshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi, I have been experiencing probs with my rain sensitive wipers and its driving me mental!! I have tried unclipping & replacing the connector on the sensor and nowt. Im not sure how to take the sensor off the window as I think the prob may have been caused when windscreen replaced on v cold day and condensation between sensor and screen. PLEASE HELP!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Finally sorted
    By pipamish in forum Styling
    Replies: 0
    Last Post: 28th March 2012, 17:35
  2. Finally sorted!!!!!!
    By parsco in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 22nd January 2009, 23:12
  3. Vibration finally sorted
    By d16wal in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 4
    Last Post: 8th January 2009, 21:36
  4. Finally Sorted / Big Thanks Thread!!!
    By Mark The Cabby in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 29th August 2008, 14:26
  5. Finally sorted out my photos
    By martind511 in forum Quick Photo Album
    Replies: 8
    Last Post: 21st March 2007, 20:39

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •