User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Wiper linkage noise question

  1. #1
    Regular Member aerodynamic18's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lisburn, N.Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Wiper linkage noise question

    guys i have a question regarding my wipers. when i use the wipers on intermitant wipe when they go to the bottom of the screen there is like a clunk when they stop and im sure that the noise is there but less when on normal wiping. is this normal or should i get the dealer to look at it?

  2. #2
    Regular Member Gsi3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Technical directors office
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    get it looked at, it could be the first signs of the start of linkage failure..

  3. #3
    Regular Member AndrewTi's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Guttedsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    IIRC, that's how mine started many moons ago. I put it down to needing adjusting at the next service, but it failed before I had chance!

    EDIT; No it wasn't, it was occasionally whacking the side trim. Different means, same end.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yep sounds like the good old linkage problem. My passenger one just failed this week, 6 months out of warrenty. Glad it wasnt middle of winter. Been quoted £120 to have it replaced at dealers.

  5. #5
    Regular Member aerodynamic18's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lisburn, N.Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    so as its in warrenty prob best time to get it looked at then. doesnt make the noise when on normal wiping but ill ask asap

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper linkage
    By Mr Owens in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 18th July 2012, 09:16
  2. Wiper Linkage - failed O/S Wiper
    By silver-tongue in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 7
    Last Post: 15th February 2011, 10:29
  3. wiper linkage
    By robk6112 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 16
    Last Post: 21st July 2009, 17:40
  4. wiper linkage
    By vectragsi3.2 in forum Parts for sale
    Replies: 3
    Last Post: 21st January 2009, 19:42
  5. wiper linkage question
    By marchmont51 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 13th January 2007, 21:19

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •