User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: Help With Vectra Sat Nav CD70

  1. #1
    Regular Member bonneyboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Help With Vectra Sat Nav CD70

    Hi guys. I have sat nav in my vectra, is there any way that when i'm putting an address into it, i can just put the postcode in as i can't seem to find any way of doing this?? I'm so used to the tomtom way of things and find it difficult and more time consuming putting the full address's in.
    My sat nav cd i have is now updated to the 07/08 edition too.

    Can anyone help me out??

    Karl

  2. #2
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It is poor, not just you. It doesn't use the full postcode that's the problem. I carry a Tomtom One in the boot just in case I don't know the town and road.

  3. #3
    Ex Vec-C Admin Stevel's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Chester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It will take postcodes but only up to five digits so it's next to useless. Key in the postcode instead of the name of the Town.

  4. #4
    Regular Member bonneyboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for the advice guys. that extra bit i paid for the navi vectra seemed worthless!!

  5. #5
    Ex Vec-C Admin Stevel's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Chester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by bonneyboy View Post
    Thanks for the advice guys. that extra bit i paid for the navi vectra seemed worthless!!
    It's just the postcodes input that lets it down (That's the bit I meant was useless lol). Going to down to PVS it re routed around a closed road which would have added around two hours to our journey time.

    Once the destination is set I find it as good as the Tom Tom although I bought it for the Mp3 capability really.

  6. #6
    Regular Member Caterman's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Here, there and every where!
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 V6

    Year : 05

    Default

    Quote Originally Posted by Stevel View Post
    Going to down to PVS it re routed around a closed road which would have added around two hours to our journey time.
    ........and don't i know it Soddin' TomTom

    I should have had the Vx nav running as well but thought it would take me the same way...........how wrong was I

  7. #7
    Ex Vec-C Admin Stevel's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Chester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Caterman View Post
    ........and don't i know it Soddin' TomTom



    Not done a PVS write up this year so I'm getting that one in at every opportunity.

  8. #8
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    271 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    Quote Originally Posted by Caterman View Post
    ........and don't i know it Soddin' TomTom

    I should have had the Vx nav running as well but thought it would take me the same way...........how wrong was I

    Trust in Vauxhall tech mate

  9. #9
    Regular Member deanos's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia

    Trim : SRi

    Engine : 2.0

    Year : 2011

    Default

    I dont trust the CD70 it always seem to take me through towns when its quicker to go round them

  10. #10
    Regular Member bonneyboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i know it took me 3.5 hours to get to lincolnshire!! nightmare

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vectra cd70 without code
    By pipamish in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 18th February 2012, 12:55
  2. vectra c with a cd 30 to cdc 40 or cd70 sat nav help!!!!!!
    By matrix1979 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 31st August 2011, 00:29
  3. CD70 into a 2003 Vectra
    By emsedk in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 2nd June 2011, 18:27
  4. HELP!!! Can I put a cd70 satnav on my 05 vectra??
    By m3ath3ad in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 26th February 2009, 23:05
  5. Vectra CD70 queries
    By Tim2100 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 23
    Last Post: 13th March 2007, 16:13

Visitors found this page by searching for:

cd70 journey help

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •