User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: HID problems

  1. #1
    Regular Member Wolf's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default HID problems

    As I have seen on older threads there is a problem fitting after market HIDs on the Veccy. So I am not the only one with the problem then. Any ideas how to make them work properly? I think someone said something about a harness to direct link them to the battery. I don't want to take them off to be fair.

  2. #2
    Regular Member Ian S100's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Southport
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    As far as I’m aware it's a resister you wire in parallel to the HID kit – it just burns off the extra current to fool the CanBus into thinking a normal bulb is fitted – some of the HID kit company’s sell them.

    Check this page, 2nd from the bottom
    Last edited by Ian S100; 15th June 2008 at 22:09.

  3. #3
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi
    if you have a look in the how2
    i think some-one did a kit that correct the problems with the hids.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. z18xer vvti, problems, problems
    By gstore in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 15
    Last Post: 20th April 2012, 13:33
  2. 1.8 vvti problems, problems problems!!!
    By gstore in forum Petrol Engine related
    Replies: 8
    Last Post: 3rd March 2012, 01:31
  3. crusie control problems, anyone had similar problems?
    By rozzer2006 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 2nd October 2011, 21:20
  4. GSi problems
    By Piemyster in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 27th July 2011, 20:11
  5. 1.9 cdti auto problems problems
    By trigger in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 28th September 2009, 17:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •