User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Here's a question...

  1. #1
    Regular Member Flyingkiwi's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Mytchett, Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Here's a question...

    Today I treated my car to half a tank of petrol. By the time I got to the petrol station I had about less than 30 miles range according to the trip computer. (I definitely had more according to the trusty petrol gauge)

    My question is - has anyone ever run their car to the point where the range goes to 0 or worse, and what reading then displays?

    Just curious...

  2. #2
    Regular Member Gsi3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Technical directors office
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ermm nope... as 30 miles is about 6 litres in mine..

    i fill at 50 miles min..

  3. #3
    Ex Vec-C Admin & Founder GARY3306's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have had mine reading 0 before but that was on the way to fill up and it clicked down to zero with about 500 yards to go (phew! ).
    [SIGPIC]VX<font color=Red>R</font> with added Courtenay <img src=https://www.vectra-c.com/forum/images/smilies/biggrin.png border=0 alt= title=Big Grin class=inlineimg />

  4. #4
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    well i have been driving about 60 miles after it said 0....

    but i was running on fumes as i put in 59,9 litre of petrol.

  5. #5
    Regular Member mspvxr's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Chugging along
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vxr in red




    Default

    Well i test drove a 2.0 turbo astra two days ago and it said 0 on the comp and 0 in the gauge and i still drove it for a good 15-20 mins and not kindly either 100+.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. GSI Inner tie rod question.
    By Lee_gsi in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 0
    Last Post: 9th August 2011, 19:46
  2. question about hid
    By marc vectra sri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 22nd July 2011, 23:15
  3. Vaux-Com / Op-Com question - Screen change question
    By AntSSSS in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 16th May 2010, 23:54
  4. Just a question...!
    By Maxim007 in forum Styling
    Replies: 7
    Last Post: 26th January 2010, 20:12
  5. BSR question
    By soulman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 6th October 2007, 22:55

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •