User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Where is the OBD2 Port on a Astra Cdti 57 Plate ?

  1. #1
    Regular Member DeanF's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Staffordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Where is the OBD2 Port on a Astra Cdti 57 Plate ?

    As above. Does anyone know ??
    Im Bug6ered if i can find it :confused

    Cheers

    Dean

  2. #2
    Regular Member rorycarz's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    AYRSHIRE SCOTLAND
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    what is OBD2

  3. #3
    Regular Member Gsi3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Technical directors office
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    it's the diagnoistic port he's looking for... OBDII is the protocol for the system..

  4. #4
    Ex Vec-C Admin & Founder GARY3306's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I believe (but don't quote me) that it's in the rear fuse box, N/S/R.
    [SIGPIC]VX<font color=Red>R</font> with added Courtenay <img src=https://www.vectra-c.com/forum/images/smilies/biggrin.png border=0 alt= title=Big Grin class=inlineimg />

  5. #5
    Regular Member glynn's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    stevenage, hertfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    if its for tech2, under the handbrake lever is a plastic cover lift that up and its under there

  6. #6
    Regular Member DeanF's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Staffordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by glynn View Post
    if its for tech2, under the handbrake lever is a plastic cover lift that up and its under there

    Give that man a Crisp , I did tug at that earlier but it did not want to Budge, More Brute force was required

    Cheers

    Dean

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Astra van 59 plate
    By adzs22 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 26th January 2011, 23:31
  2. diagnostics port needed for vectra c v6 cdti
    By bails2112 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 19th January 2011, 21:17
  3. Drove an Astra 1.9 Cdti Today 57 Plate 120 ?
    By DeanF in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 5th June 2008, 17:45
  4. Ellesmere Port Plant gets the new Astra
    By Stevel in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 17th April 2007, 20:25

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •