User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: Help !!!!!!!

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    space
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Help !!!!!!!

    Help me please have been up since six as i was disturbed by a car alarm,mine,but the alarm will not shut up,have turned the engine on and locked the car several times but it still keeps activating help me please

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    space
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    anyone realy annoying now

  3. #3
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    256 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    constantly go off? or going off 30 secs after you reset it? check rear windows on the estate make sure the sensors for the break glass havent come off. You may be able to disconnect the alarm siren, think its a plug, inside the left hand side cubby hole.. May give u some time to figure out the cause.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    space
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    thanks plasma have checked all that seems to be ok,it goes of about 30 secs after locking

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    space
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    inside the left hand side cubby hole..

  6. #6
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    256 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    in the boot. thats where the module sits... try to disable the interior sensors.. its the button on the dash with a picture of a man running away i think. failing that it could be a tilt sensor. May need to get alarm code read to see what is setting it off

    Think to lock car without setting alarm. go in through passenger door, shut door using button on door card then shut passenger.. not sure but think this way it wont arm the alarm

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    space
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    done theinside sensor stil lgoes off

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    space
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    inside the left hand side cubby hole..
    that was my next port of call,guy i now is a machenic has all the code reader gubbings

  9. #9
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    256 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    on the alarm section it will tell you exactly which sensor/device is setting it off. off to work myself now, so good luck with it and let us know the outcome

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    space
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by plasma View Post
    in the boot. thats where the module sits... try to disable the interior sensors.. its the button on the dash with a picture of a man running away i think. failing that it could be a tilt sensor. May need to get alarm code read to see what is setting it off

    Think to lock car without setting alarm. go in through passenger door, shut door using button on door card then shut passenger.. not sure but think this way it wont arm the alarm
    thanks for your help plasma am now going to see my m8,hopfully he can sort it out as i dont realy want to go to vx and pay through the nose

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •