User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: cd30 not working

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    hants
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default cd30 not working

    Hi
    I was pushing cd30 back into housing after fitting hands free phone kit and must of trapped the +12v wire as there was a spark.
    The radio now does not work I have checked 15A fuse on back of radio this seems ok,but there is no +12v on the pin on the radio plug.
    Can anyone help
    Thanks in advance

  2. #2
    Regular Member chrisschild's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Wiltshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Should be a fuse in the fuse panel in the dash behind the n/s door?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    hants
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default cd3o now working

    Many thanks yes it was the fuse in side panel

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fitting Parrot MKi9200- Can it run through CD30 aux?(does CD30 even have aux!?)
    By dibble750 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 18th January 2013, 02:20
  2. Quick CD30 to CD30 MP3 question
    By Chip in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2012, 00:47
  3. CD30 dead parrot working?
    By Speck in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 3rd June 2012, 00:51
  4. CD30 not working...at all?
    By ilesal in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 18
    Last Post: 11th September 2011, 01:21
  5. CD30 Head Unit Not Working
    By CGSRI in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 22nd July 2009, 08:43

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •