User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: 2.2 sri non start

  1. #1
    Regular Member Diesel Dude's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 2.2 sri non start

    Just got a panic phone call from my mates wife her 2.2 sri 03 model wont start she stopped at the local shop came out and now it will not start ,not even turn over clicking noise from behind glove box when you try to start but nothing.any idea's.

  2. #2
    Regular Member johnmac's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Inverclyde
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Welcome to my world mate.....check my posts- 04 2.2 Sri Direct

    I cannot shed any light at the mo,but I should be a bit more clued up as,one way or another, I will be calling the RAC out later on.

    Mine was driving fine and went to start it 2 days later and nothing,then clicking,then nothing.Sounds similar

    I know it may not be any help as you may want to get it moving quickly, but I tried a brand new battery and it didn't solve it,but I will be posting the outcome later.So far,reading posts on several forums, it appears there can be an issue with the battery,starter and starter solenoid.It could be one or all 3 of them.If all 3 have gone together on mine, I will be seeking some sort of contribution from Vauxhall as that is verging on ridiculous for a car with 50k (in my opinion).Lastly, one thing I have not attempted, is to bump start it.

    John

  3. #3
    Regular Member Diesel Dude's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have just been and had a quick look tried to jump start it but the battery is not the problem, I will have another look later.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    westyorkshies
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default none starters ?

    same with mine 2.2 sri petrol had some good advice from a mate it could be your sensors or on mine crankshaft sensor just ordered one £32+vat
    could be camshaft sensor will let you know how i get on later

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    south shields
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    had a problem like this a while back. on mine it was the sim behind the steering wheel. it cost me about 400 quid to get it sorted. hope your problem isnt the same.

  6. #6
    Regular Member Diesel Dude's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Had a good look at it earlier and the starter motor/solenoid has died so its going to need a new starter, nothing to major.

  7. #7
    Full Member Leemarksmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hanging Heaton / Batley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi (VXR Styling)

    Engine : Z19DTH (Re-mapped)

    Year : 04

    Mileage : 110k

    Default

    A anyone else had similar... did your lights still work?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. car won't start :-(
    By michael_linford in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 31
    Last Post: 29th December 2012, 19:31
  2. Were do i start
    By MCCABE in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 6th March 2011, 21:34
  3. Cars dead. Won't start. Fan runs when it would start.
    By baz_rochdale in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 14th September 2010, 22:34
  4. 2.2 DTI will not start!!!!
    By Mark121 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 7th September 2010, 13:02
  5. Car won't start.....
    By mycarsavectra in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 4th June 2008, 17:52

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •