User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: help!!!!

  1. #1
    Regular Member leeroy's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    north devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Unhappy help!!!!

    Hi there everyone,
    Hoping somebody might be able to help me???
    Driving home from work tonight and when i accelerate after 2000rpm and especially going up hill there is a noise of wooshing air either blowing out or sucking in and sounds as if its coming from the underneath of the car???? Has anybody experienced this problem before??
    Help gratefully recieved..
    Cheers Leeroy

  2. #2
    Full Member plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    346 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    Sounds like a boost hose has split and under load your losing pressure. Checked the bit thick black hoses which look very similar to water hoses for splits in, especially pay attention to the underside of the hose because they are well known for going.

  3. #3
    Regular Member leeroy's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    north devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanx m8 for you reply
    Where abouts is the boost hose situated????

  4. #4
    Regular Member neilshaw1980's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    coventry
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Is yours a 2.2 petrol? if so you wont have any boost hoses. No turbo.

  5. #5
    Full Member plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    346 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    Am assuming its a 2.2 dti, cause a petrol wont have any hoses or go whoosh without a turbo.

  6. #6
    Regular Member leeroy's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    north devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks Plasma m8!!!!
    Found the boost pipe, removed it and found a split!!!!
    Nothing that duck tape could'nt fix temporarily!!!
    Appreciate your help m8
    cheers Leeroy

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •