User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Problem....NEARLY!!

  1. #1
    Regular Member LAV6Y's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Lisburn, NI
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Problem....NEARLY!!

    Was driving along tonight (not pushing her too hard ) and a strange thing happened. Firstly the TC light came on, closely followed by a steering wheel with an exclamation mark through it

    I then also noticed that when i applied the indicators they didn't cancel when the wheel returned to centre position. I'm guessing it may have been some sort of engine management thing?? I pulled over, turned the car off, and off i went on my merry way again and everything was ok??

    Any ideas what this could have been?

    Cheers
    Larry


    EDIT: ADMIN....DOUBLE POST!!! please delete previous thread. I was told the first 1 didn't work???

  2. #2
    Regular Member mark1319's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Tyneside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I can't for the life of me remember what it's called, but it's the ??? module by the sound of it, I think.

  3. #3
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    Lol Cim

  4. #4
    Regular Member LAV6Y's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Lisburn, NI
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    hahahaha......i figured if i posted twice i'd get an answer quicker ..........NOT!!!!

  5. #5
    Regular Member mark1319's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Tyneside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by rushy View Post
    Lol Cim
    Thats the one LOL

  6. #6
    Regular Member garvey's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Co Durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    sounds like the abs plug

  7. #7
    Regular Member LAV6Y's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Lisburn, NI
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ABS PLUG?????

    Can you explain what it is, what it does and how much it costs please dude??.

    Thanks

  8. #8
    Regular Member LAV6Y's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Lisburn, NI
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Any other ideas guys????

  9. #9
    Regular Member BlueRob's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Mexico
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Again....CIM or the famous ABS plug
    HTH

  10. #10
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    Its the big plug on top of the ABS unit mate.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rear Signum Light problem problem - help
    By scw02102 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 8th July 2012, 21:12
  2. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  3. 1 problem sorted and 1 more problem arises
    By bunsen1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 4th April 2011, 13:03
  4. Bit of a problem, Need Help
    By vectrasri-j in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 18th January 2010, 19:21
  5. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •