User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: help

  1. #1
    Regular Member wingers1982's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default help

    my bosses 2.0 dti has real problems starting in the morning and uses a gallon of oil a month he's been to the stealers and they cant find anything wrong no oil leaks, no smoke nothing. the car will just turn over for about 2 mins then if it wants kicks in but not always. only posting because i'm getting sick of picking him up and dropping him off home help

  2. #2
    Regular Member Gsi3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Technical directors office
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I'd be looking at the injector seals/ leakoff pipes as it sounds like it's draining back fuel..does it run with a slight blueish tinge to the exhaust?

    also..how many miles has the car done as thats quite a lot of oil..

  3. #3
    Regular Member wingers1982's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    about 140kish vaux havent seen anything and cant find the problem no blue smoke from exhaust or oil residue

  4. #4
    Regular Member Keithy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Dundee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Gsi3.2 View Post
    I'd be looking at the injector seals/ leakoff pipes as it sounds like it's draining back fuel..does it run with a slight blueish tinge to the exhaust?

    also..how many miles has the car done as thats quite a lot of oil..
    common problem with the dti's in the previous vectra's

  5. #5
    Regular Member Keithy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Dundee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    try and install a none return valve into the fuel feed hose and see if there is any change

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •