User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: windows mail - vista

  1. #1
    Regular Member kev bux's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    BOROUGHPETER
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Angry windows mail - vista

    hi all,

    anyone had trouble with this, just recently whenever i get an e-mail i get the new mail tone and when i go to have a look there is nothing showing in my inbox. missing about 5 or 6 e-mails now since yesterday.

    wot the hells going on?

    help meeeeeeeeeeeeeee!!!!! lol.



    (i can send e-mails no problem).

  2. #2
    Regular Member bill1250's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Hampshire, England
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    You've got mailllllllllllllllll

    Wait no you dont

  3. #3
    Regular Member kev bux's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    BOROUGHPETER
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default



    ****ing thing driving me mad. lol lol.

  4. #4
    Full Member neverlandandy's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    lanark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia Elite Nav

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2012

    Mileage : 9k

    Default

    have you checked spam folder saved folder recently deleted folder

    new mail can go anywhere dont know why but it does

  5. #5
    Regular Member Flaninacupboard's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Wellingborough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yeah it's easy to fix.

    Stop using it and use thunderbird instead.

  6. #6
    Regular Member kev bux's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    BOROUGHPETER
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    dont know how but it seem fine now. touch wood.

    thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 11th December 2010, 23:37
  2. Windows Vista
    By Perry in forum General Chat
    Replies: 42
    Last Post: 6th December 2008, 04:39
  3. windows vista help needed
    By deano1 in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 11
    Last Post: 20th November 2008, 23:52
  4. Windows La Vista Baby!!!
    By thegoldenbullet in forum General Chat
    Replies: 13
    Last Post: 4th April 2007, 21:11

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •