User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Please Advise

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    k
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Please Advise

    Hiya Guys & Gals

    Need some help/advise from you know it all's.
    When I go to unlock or lock my car using the keyfob, only the rear indicators flash, & when I put the hazard lights as soon as I get in the car then the same thing happens, just the rears will flash.?
    Unless I start the car or have just driven it then everything works fine.?, lock or unlock the doors all the indicators work.
    This only seems to occur when the car hasnt been driven for a while, either a few days or even if it was driven a hour ago.
    The problem isnt always there just randomly.
    Any help or advise would be greatfully received.

  2. #2
    Regular Member bill1250's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Hampshire, England
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Could be a slight connection problem, not to experienced with techinical stuff about wiring, but im sure someone will be able to help regarding this.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    k
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Connection problem hey..! Im not sure were to start.? Ive checked the fuses "dont know why I did that,its obviously nothing to do with them" It cant be a relay as it would work or not work (blow)
    What i should do is maybe change the battery in the fob.? although I dont think thats the problem, unless its a warning thingy to let me know my battery in the fob is low. If thats the case has anyone had this happen to them..?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Advise please
    By Pulja in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 28th June 2011, 17:28
  2. advise please
    By steve66 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 5th October 2010, 20:37
  3. BMW Z3 2.8 advise pls
    By wardy in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 8
    Last Post: 4th September 2010, 23:22
  4. Looking for some advise
    By Gortreck in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 17th September 2009, 12:46
  5. New TV , advise please
    By SteveH in forum General Chat
    Replies: 37
    Last Post: 17th December 2008, 14:03

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •