User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: smoke smoke smoke

  1. #1
    Regular Member littlesxi's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    derby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default smoke smoke smoke

    im getting smoke pouring from the exhaust of my car its cdti120 2004,its black smoke if that helps and it is generally running s**t,juddering when it gets up to temp and it goes into limp mode now and then (especially on inclines)but resets itself when you turn the engine off,any ideas anyone?

  2. #2
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default

    Have you checked your boost pipes for cracks or splits?

  3. #3
    Regular Member ditchp's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The world famous city ground
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra cdti estate

    Trim : Get a

    Engine : Dirty diesel

    Year : 2006

    Default

    sound's like a trip to the dreded stealer's is coming up
    Midlands Mod Shop - NFFC.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Southampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    turbo bearing?

  5. #5
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sounds like its over fuelling, get those codes read
    Now I need a turbo to keep up!

  6. #6
    Regular Member littlesxi's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    derby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    no spanner light

  7. #7
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    member of the smoke patrol 230bhp+
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    it does sound like its on of the pipes

  8. #8
    Regular Member DeanF's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Staffordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    You don't have a tuning box fitted do you ?? If so remove it & see ..

    Dean

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i have the same problem with my vec cdti ive been told its the manifold n injector plugs,gona put new plugs today and see what happens

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    NEWCASTLE
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yip a had sam went in to limp mode got it done by vx they said it was the injector plugs and cables?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 20th November 2012, 21:41
  2. How much smoke?
    By JonnyB_UK in forum Y & Z30DT Specific
    Replies: 7
    Last Post: 11th April 2012, 21:25
  3. smoke
    By ryanhamil in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 18th February 2009, 11:19
  4. smoke
    By scoobyman in forum Diesel Engine related
    Replies: 5
    Last Post: 22nd August 2008, 10:51
  5. Smoke
    By JCB in forum Parts for sale
    Replies: 0
    Last Post: 21st September 2005, 13:35

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •