User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Front Fog light not working

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Uxbridge
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Front Fog light not working

    Right,

    Been and finally bought two new laser blue fog lights (H3) for my 52 SRi as I got the warning.

    Problem is I fitted replaced the working one first and all was fine though the second didn't have the plastic cover on so the bulb was open to the elements. Checked the bulb and seems fine so replaced it anyway and it still doesn'y work.

    Would thr damp getting damaged the fitting?? What can be done.

    Goign to call the dealer I go tit from tomorrow and have a word if you know what I mean as I haven;t touched the thing since I bought it at Christmas. (and the warning came on the day after )

  2. #2
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    He may say that it was there when it left the dealership and its not their problem. It all depends on how good they are and if you reported it sooner but never went in. Did the contacts that the lamp plugs into look all ****ted up?
    Now I need a turbo to keep up!

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Uxbridge
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Did it using the 'force'. The bulb that came out looked a little weathered.

    Water would have definitely got in so do I need to dry it our.......?

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Uxbridge
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Anyone?

  5. #5
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I would have a look at the connections in the lamp unit. I doubt it will need drying out as it should be dry unless you have been driving in the rain recently.
    Now I need a turbo to keep up!

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Uxbridge
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Is that possible without taking the bumper off?

    I can jack the car up and put on axle stands if I need to get underneath.

  7. #7
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yes and yes
    Now I need a turbo to keep up!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Front windows not working?
    By Leemarksmith in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 26th October 2012, 16:34
  2. rear fog light not working
    By keggy77 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 20
    Last Post: 18th July 2012, 16:59
  3. front passenger fog light not working
    By familyguy83 in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 12th March 2012, 22:39
  4. fog light not working
    By beat275 in forum Troubleshooting
    Replies: 11
    Last Post: 20th September 2011, 09:34
  5. 1 HID Light not working
    By MoonPig in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 17th February 2011, 20:54

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •