User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Phonebook Problem with Cradle

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Darlington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Phonebook Problem with Cradle

    Has anyone seen this problem before.

    If I use the phone in the VX cradle I don't get all phonebook entries, yet if I use it via Bluetooth all is okay.

    Took it to dealer, who upgraded the software (It was upgraded a month ago to latest firmware). He felt this may cure the problem, but alas no joy.

    The phonebook in the cradle will show all entries until you reach half way through "S". It shows nothing in the "T-V" or "X-Z" ranes in the filtered section. In bluetooth all entries are visible.

    I deleted quite a few entries to see if this would have anu effect but it didn't. Dealer is passing to his techie guys for a response. The phone is a Nokia 6233 and is supported as Vx provide a cradle for the model.

  2. #2
    Administrator Big-Pete's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Home or in the Gym
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    96 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Audi Q7

    Trim : S-Line Plus 245

    Engine : 3.0 TDV6

    Year : 2013

    Mileage : 3023

    Default

    I've got an N95 and all i can do is make and recive calls via bluetooth, I took the cradle out because i couldnt get a cradle for it from Vx.. any idea when the software update was released?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Darlington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    My car is an April 07 car. The original firmware only listed all entries. The upgrade a month ago was done, following a link on this site, which showed the entries being filtered ...i.e A-D, E-G, etc. Dealer did this upgrade free of charge. The sound quality improvement was amazing. People could actually here what I was saying. The sound into the car was much improved.

    It was only when the tech took the VIN numbe, current firmware details that he found a newer version was available. He did it there and then. How good is that for service....30 mins all in.

    I can only assume its a recent upgrade. He mentioned the upgrade was an upgrade to the algorithm which the Vx system uses.

    Not tried it out to see how noticeable the upgrade has been......

  4. #4
    Administrator Big-Pete's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Home or in the Gym
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    96 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Audi Q7

    Trim : S-Line Plus 245

    Engine : 3.0 TDV6

    Year : 2013

    Mileage : 3023

    Default

    I'll give the dealers a call in the morning to see if it needs doing, I ment to do it a week ago.. Mines a Sept 07 hopefully it will need doing..

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Darlington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Does yours have the alphabetical filtering ?

    The dealer initially said that all upgrades were free for the first year when I booked it in.

    When I turned up with the car to have the work done, the guy was initially a bit stroppy "We only do the upgrade if there is a fault". I referred him to the call we had where he could hardly understand what I was saying....This was the fault and he agreed to do the upgrade.

    Like I said before the improvement was dramatic. This was before I bought the cradle and was using the bluetooth.

  6. #6
    Administrator Big-Pete's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Home or in the Gym
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    96 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Audi Q7

    Trim : S-Line Plus 245

    Engine : 3.0 TDV6

    Year : 2013

    Mileage : 3023

    Default

    Im not sure now as i cant use the phonebook to access the contacts on the phone so i havent looked at it much, but i think when i go into the phone book screen mine says something like ABC DEF GHI JKL etc, its not A B C D E F G etc..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cradle me?
    By R-man in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 28th February 2012, 08:59
  2. bury cradle
    By the hen in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 16th September 2011, 13:20
  3. Phonebook only lists 36 contacts
    By LeeU in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 25th April 2011, 19:37
  4. iPhone Cradle
    By si_hoss in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 28th October 2009, 20:55
  5. Cd 70 B/T car kit and cradle
    By Paulbav in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 12th November 2007, 00:34

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •