User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Faulty front wipers / washer

  1. #1
    Regular Member matt_vec2007's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Northamptonshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Faulty front wipers / washer

    Hi everyone, having finally got my Vectra estate back on the road after the dreaded 'diesel fumes in the cabin' saga I now have another problem!

    My front wipers are behaving very strangely! When I push the stalk up they come on and are just on constant, when I flick the stalk down they just stop in the middle of the windscreen. Also my front washers have stopped working, no sound whatsoever but the back on works fine!

    Any ideas? tried swapping the relays around but that didn't seem to make any difference..........


  2. #2
    Regular Member v6boy's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    PRESTON
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : GSI

    Engine : 3.2 V6

    Year : 2003

    Default

    mine did this briefly, only seemed to happen when it was colder/frozen a month or so ago. Sorted itself out though, very strange non the less.

  3. #3
    Regular Member 900ss's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bucks
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If you get stuck I have a spare front wiper motor you can try
    Just to rule it out?
    Located in Aylesbury if you're over this way

  4. #4
    Regular Member benny's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    dudley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    wiper motor fault

  5. #5
    Regular Member dv8's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    West Mids
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Veccy C

    Trim : SRI

    Engine : CDTi


    Default

    Quote Originally Posted by matt_vec2007 View Post
    Hi everyone, having finally got my Vectra estate back on the road after the dreaded 'diesel fumes in the cabin' saga I now have another problem!

    My front wipers are behaving very strangely! When I push the stalk up they come on and are just on constant, when I flick the stalk down they just stop in the middle of the windscreen. Also my front washers have stopped working, no sound whatsoever but the back on works fine!

    Any ideas? tried swapping the relays around but that didn't seem to make any difference..........


    hi matt


    what was the fault?, as mine has done this today.. exactly the same!

    anyone else with asny ideas? just stopped dead fuses ok, also lost front washers too.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Rugby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have lost the intermittent speed on my wipers. Any ideas why this is happening?

    Jax

  7. #7
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2007

    Default

    my front washers dont work tried 3 pumps and cleaned the filters it sounds like its pumpinbut nowt happens
    Vectra vxr custome remaps egr deletes dpf and diagnostic work all remaps are custome bench tuning avalible all genuine equipment PM for info

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    sunderland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    there is control unit for washers wand wiper but know idea where i got same problem lost front wash and interm setting if any know how to find it let me please

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Wiper Motor

    Hopefilly someone who has inside knowledge of what goes on with the dealers can post an answer here.

    My 55 reg SRi is back at the dealers for a FOURTH wiper motor. Obviously it's now out of warranty, so I'm having 'discussions' with the dealer & Vauxhall about who should pay for it (at ~£160).

    Same symptoms as everyone else here:
    - Working slowly
    - Not working when temp is below freezing
    - Lose intermittant and normal speed operation
    - Stop in middle of screen
    - etc.
    - Still works on high speed (for a while)

    Also had the whole mechanism replaced with the first motor - they said it was stiff and knackered the motor.

    There's obviously a fundamental problem with them that they're not admitting to and it's really hacking me off now. Car has been in the dealers 3 days now without a result.

    Any help would be appreciated.

    Matt

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Oldbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I was driving home in the rain tonight and guess what happened to me?.....
    It's been failing for the past week, but haven't had to use them that much.
    Luckily I have an extended warranty, so a call to the stealers tomorrow then

    Ironically it's a 55plate SRI 150 same as Matt ^ and was having the exact same symptoms.... (Hope i don't get half the problems you did )

    If they have any sense mate they'll see that symptoms of chronic motor failure isn't something you like to keep revisiting.

    The only advice I can give is to go above the managers head.... He'll have an Area Manager, get his number and let him know your probs. If still nothing inform him that you will be going to trading standards.

    Good luck with it mate.

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Front wipers and washer jets question
    By sentinel_uk in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 27th January 2011, 19:41
  2. Intermediate wipers and washer jets not working
    By R2XPT in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 15th January 2011, 23:12
  3. Faulty wipers !
    By craigmerry in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 15th February 2010, 18:36
  4. Faulty wipers...
    By Steven T Davies-Moss in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 28th January 2009, 14:43
  5. Wipers faulty..
    By Steven in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 11th May 2008, 10:39

Visitors found this page by searching for:

vectra c rear wash work8ng but no front

why does my vauxhall signum intermittent wiper not work

vauxhall vectra c wiper problems sim unit

vectra c 3.0 wipers works only on second gear

vectra c washers intermediate

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •