User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Cant use smiley's or add pics,HELP!!!!

  1. #1
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Cant use smiley's or add pics,HELP!!!!

    Hi guys,got problems,cant use smiles and want to post some pics of my new alloys and can't,HELP needed....... Someone must know whats happened......

  2. #2
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    You've got smilies in your post there m8!

  3. #3
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Cant add them from the smile box on right hand side,only do it manually

  4. #4
    Regular Member cabbage's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bristol
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  5. #5
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    You didn't add [IMG] tags to your URL - works otherwise.

  6. #6
    Regular Member cabbage's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bristol
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yay it works! xD

  7. #7
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default



    glenboy - do you still have problems posting smilies from the smiley box?

  8. #8
    Regular Member Tadpole's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    'I haven’t lost my marbles, they’re in a bag somewhere? .. '
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by glenboy View Post
    Hi guys,got problems,cant use smiles and want to post some pics of my new alloys and can't,HELP needed....... Someone must know whats happened......
    You started smiling yet Glen or ......................

  9. #9
    Regular Member bertbuckie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turriff - Aberdeenshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    do you have a popup blocker or something glenboy? if on firefox check under the url bar when you click add pics

  10. #10
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Duncan View Post


    glenboy - do you still have problems posting smilies from the smiley box?
    This thread is a year old :confused Haven't had a problem since this time........

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Few pics of the BTCC finale 2012 at Brands Hatch... (Large pics)
    By RichM in forum Motorsport / Formula 1 etc. chat
    Replies: 10
    Last Post: 23rd October 2012, 17:24
  2. Clean Pics & St Asaph Car Show Pics from today
    By simmo3187 in forum Quick Photo Album
    Replies: 14
    Last Post: 18th April 2011, 17:01
  3. Replies: 31
    Last Post: 9th March 2010, 22:11
  4. Replies: 5
    Last Post: 28th July 2009, 14:27
  5. Replies: 19
    Last Post: 12th November 2007, 10:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •