User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: CD 50 Aux in

  1. #1
    Regular Member kantimpalo's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Spain
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default CD 50 Aux in

    Anyone knows if is possible to have Aux-IN in CD50 Phone Radio?
    Look the photo...

  2. #2
    Regular Member kantimpalo's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Spain
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Up¡¡

  3. #3
    Regular Member DennisTheMenace's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dorset
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yes , its got it written on the top , bottom right hand block on the quadlock on the back of the unit , aux L (left) aux R (right) and Aux G (ground) might need enabling on the unit though.

  4. #4
    Regular Member JuzzyD's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Somewhere...
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    It does look as if there are AUX L and AUX R pins (along with the AUX GND pin) in the lower left block shown so maybe it will be possible to use them for an input from an MP3 player.

    The aux-in on the other units I've seen have been mono for use with phone kits (with two pins) so the three pins here would indicate a stereo input.

    Have a go and see what happens!

  5. #5
    Regular Member DennisTheMenace's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dorset
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Thats an Aux input , external in (mono for phone kits) is labled as PH+ and PH- on the rear of the units

  6. #6
    Regular Member JuzzyD's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Somewhere...
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by DennisTheMenace View Post
    Thats an Aux input , external in (mono for phone kits) is labled as PH+ and PH- on the rear of the units
    You're correct, I did mean inputs in general and miss-used aux-in.

  7. #7
    Regular Member kantimpalo's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Spain
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by DennisTheMenace View Post
    Yes , its got it written on the top , bottom right hand block on the quadlock on the back of the unit , aux L (left) aux R (right) and Aux G (ground) might need enabling on the unit though.
    Last Monday, in the Opel dealer, we have tried enable the AUX_IN on the CD50, using the Tech2, but this aren't possible.

    We have tried changing the CD50 radio code (13) to (12) (Zafira code) but the Unit no accept this change.

    Anyone knows other procedure?

    I'm sorry for my little English. I'm learning your language. Thanks for your help.
    Last edited by kantimpalo; 28th February 2008 at 23:56. Reason: Error

  8. #8
    Regular Member DennisTheMenace's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dorset
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Is there a hidden menu on the unit to switch aux on ? try connecting up to the aux in , it might switch its self on once it sees something going in on those inputs

  9. #9
    Regular Member Gordon B's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Washington
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Anyone know if my CD70 has aux in, and does it take a handsfree interupt so that the phone comes through the main speakers?

    Thanks

  10. #10
    Regular Member DennisTheMenace's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dorset
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    yes it has direct audio input for hands free , the pins are labled on the back of the unit PH + and - and the mute is in the main power block ,

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

cd 50 phone aux

aux input vectra c cd50

using mp3 input on cd50

activatw aux on cd50

cd50 phone aux in

https:www.vectra-c.comforumshowthread.php40941-CD-50-Aux-in

vectra c cd 50 phone aux

cd 50 phone aux english

vauxhall cd50 aux

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •