User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Head unit cage

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Wetherby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Head unit cage

    It's been one of those days, but when I got home I found that Mr Post Man had delivered my new head unit and associated bits

    So, after ripping out my old CD30 I am a bit stuck now.... How on earth do you get the old cage out? I've taken out the screw at the back and it's far too dark and cold now to work out.

    Please... help!!

    Cheers

  2. #2
    Regular Member kns's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    you just have to prize it out, you will find the cage very stiff but it will come out. make sure the lugs just inside the cage are not bent in behind the trim.

  3. #3
    Regular Member vectragsi3.2's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cheshire/staffordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    to be honest i left mine in when i put in a single din! it made the fit of the fascia and the radio alot better.

  4. #4
    Regular Member DennisTheMenace's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dorset
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    bend it in top and bottom a little and it should just slide out .

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Wetherby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It came out with a good pull and everything is installed and working nicely

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New head unit
    By blackbeauty in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 17th November 2011, 17:16
  2. Help fitting double din head unit... aftermarket cage question?
    By Deann in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 17th September 2011, 10:23
  3. head unit
    By brant2474 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 22nd February 2009, 12:12
  4. CD Head Unit
    By craig-k in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 20th February 2009, 22:00
  5. Which head unit ?
    By FIL 4822 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 15th August 2007, 19:38

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •