User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Changed to V-Power

  1. #1
    Regular Member gtr1000's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Carmarthen
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia

    Trim : Sri

    Engine : 140 Ecoflex S/S

    Year : 2013

    Default Changed to V-Power

    I've now got the best part of a tankful of 99 RON V-Power petrol but there's probably still 10-12 litres of 95 RON swilling around.

    I'm going to run this lot right through and then re-fill again with 99 RON by which time the whole tank should be pure 99 RON.

    Having just reset the ECU to allow for the Courtenay air filter, would it be beneficial to re-set the ECU again when I know I've got a pure tankful of 99 RON or will the ECU sense this anyway??

  2. #2
    Regular Member mark1319's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Tyneside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It's well worth the extra pennies INO, no better fuel to use. No need to reset the ECU as the car will have KNOCK(Spelling???) sensor that can tell what type of fuel your usingHTH

  3. #3
    Regular Member beefycol's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    telford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i dont agree, i dont think its worth a extra 8p a liltre, yeah you get lil more grunt, but you dont get no more miles to the gallon

  4. #4
    Regular Member TTC's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ruesselsheim, Germany
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I tested it 3 years ago with standard ECU (now chipped by EDS (Regal?)).

    I felt no extra power and Vecci was still thirsty.
    In germany it cost approx. 12 cent more than Super (95 Oktan)!
    It's not worth!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 18th August 2012, 08:58
  2. CIM CHANGED NEED TECH2 in OXFORD AREA HAS ANYONE CHANGED A CIM BEFORE?
    By vectrasimonsri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 10th July 2011, 20:43
  3. Signum Sluggish low power, Limp mode at high power.
    By Bigg943 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 6th June 2011, 18:55
  4. Signum Sluggish low power, Limp mode at high power.
    By Bigg943 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 5th June 2011, 11:30
  5. Replies: 11
    Last Post: 7th January 2010, 17:50

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •