User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: CD70 Showing Current Speed

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    North East
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default CD70 Showing Current Speed

    After googling something related, a couple of people suggest that the Vectra satnav (I'm assuming CD70) can be made to show the current speed. I know there is a big dial in front of me telling me this but does anyone here know if it's possible to make the CD70 show it as well, and how to do it?

    I was going to have a mess about now but my wife has taken the car to work...

  2. #2
    Regular Member sig63's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Belgium
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Opel Insignia

    Trim : Cosmo

    Engine : 2.0 CDTI

    Year : 2011

    Default

    while in the main screen, hold the settings button until you hear a beep; you'll see a little pop up screen to tell you you're in test mode ;
    now press twice on the nav button

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Somewhere I probably shouldn't be
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Cool! Is there any other hidden features of the test mode?

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    North East
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Cool, thanks for that!

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by Craig Rogers View Post
    Cool! Is there any other hidden features of the test mode?
    Pressing the BC button brings up voltages and the like.
    Pressing the tuner button brings up allsorts as well, including a timer of how long each function (ie, CD, MP3, radio) has been used for.

  6. #6
    Regular Member badge25's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    west midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The speed is shown in km/h. Theres loads of little screens some mean nothing others of some use. The engine temp is shown led brightness and temp etc etc.

  7. #7
    Regular Member Gordon B's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Washington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If you go into these settings and you bring up, say speed display, can you reset back to default if you don't want what you have set?

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by Gordon B View Post
    If you go into these settings and you bring up, say speed display, can you reset back to default if you don't want what you have set?
    All you are doing is scrolling through a 'read only' menu (with the exception of the last menu when pressing the audio button). The stereo resets itself back to default 'settings off' mode as soon as you remove the key from the igntion. Next time you put the key back in the ignition and want to view the hidden menus, you have to press and hold down the settings button again.

  9. #9
    Regular Member Gordon B's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Washington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ....so does that mean that I can't c**k it up then Dave?

  10. #10
    Regular Member sig63's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Belgium
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Opel Insignia

    Trim : Cosmo

    Engine : 2.0 CDTI

    Year : 2011

    Default

    no you cannot... but if you are unsure press again settings long enough to leave test mode

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. F showing on cd70 where temp should be.
    By sparky71a in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 19
    Last Post: 20th October 2010, 16:13
  2. CD70 sat nav and speed cameras..
    By Old man Jimbo in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 27th November 2009, 18:55
  3. It MAY be possible to add Speed Cams to CD70
    By TheWildHaggis in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 75
    Last Post: 25th July 2009, 21:10
  4. CD70 Sat Nav - Is there a way to add Speed Cameras?
    By MancSRIOwner in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 17th September 2007, 11:27
  5. CD70 speed camera warnings
    By Hawkeye in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 22nd April 2007, 20:59

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •