User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: sky tv

  1. #1
    Regular Member scottyd's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    paisley
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default sky tv

    anybody having problems with sky picture at the moment?

  2. #2
    Regular Member Caterman's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Here, there and every where!
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Nope! Sky Sports 1 on at the mo. Perfect picture

    What's the weather like outside? If it's very cloudy, heavy rain, snowing etc it will affect the signal strength.

  3. #3
    Regular Member scottyd's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    paisley
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    weather is fine just leave it for a while and see if it comes back on. thanks anyway

  4. #4
    Regular Member Caterman's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Here, there and every where!
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Have you powered the box down and rebooted it?

    Switch it off at the wall for a few minutes and switch back on. It's basically a PC that needs rebooting sometimes

  5. #5
    Regular Member ditchp's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The world famous city ground
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    had intermitant prob's with skt tinterweb all day ........but tv all ok
    Midlands Mod Shop - NFFC.

  6. #6
    Regular Member scottyd's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    paisley
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    im off out now for a couple of hours i'll unplug it before i go. altho i switched it off t the wall for 5mns earlier

  7. #7
    Regular Member kns's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northampton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    nope fine here in northamptonshire

  8. #8
    Regular Member Silver V's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    mmmmmmmmmmmm
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    IS a problem at mo, same with Virgin too.

  9. #9
    Full Member VectraMat's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hull
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Theres been some strong winds in East Yorkshire these last few days and our picture has been a little fuzzy some times but hardly noticable. Maybe your picture is down to waether as well?

    VXR Gone - Now in BMW 320cd M Sport Convertible

  10. #10
    Regular Member mooney's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    North west
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    take the power cable out the back, press and hold back up, then out the power cable back in, front of the box should light up then get a message on the screen updating,
    takes about 10 mins

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •