User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: hid kit problem

  1. #1
    Regular Member j1 wyx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Gosport-Hants
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Red face hid kit problem

    hi all i hope someone can shed some light on this for me? we have just fitted the hid kit to the vectra all works very well........but! when we start the car this TID shows up..check n/s lights, press the reset,check o/s light.........is there any way around this? or is this the way it has to be? any help would be appreciated.

  2. #2
    Regular Member Kyser143's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bradford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Not got a HID kit yet but from research looks like you have the warning prob and might need a resistor pack that eliminates the warning mesgs when using HID on the vectra am sure a thread does have all info you need...or someone with a HID might be able to assist further.

  3. #3
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Cirencester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Julie,

    Did you buy one designed for the vectra C? or just a normal one

    http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...ame=Action:MPS

  4. #4
    Regular Member j1 wyx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Gosport-Hants
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    JUST THE NORMAL ONE? looks like i need to change it,

  5. #5
    Regular Member j1 wyx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Gosport-Hants
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    just orderd the correct set, thanks for the help, il keep the other set for my vectra "b" as they will be brighter than the fk's

  6. #6
    Regular Member j1 wyx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Gosport-Hants
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    the kit arrived, fitted saturday, now perfect, thanks for the help

  7. #7
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Cirencester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cool. waiting for the exact kit to be delivered. wat colour did you get and do they work well with the projecter lenses?

  8. #8
    Regular Member j1 wyx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Gosport-Hants
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i think they are the 6000 these are awsome, a massive difference.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rear Signum Light problem problem - help
    By scw02102 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 8th July 2012, 21:12
  2. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  3. 1 problem sorted and 1 more problem arises
    By bunsen1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 4th April 2011, 13:03
  4. Bit of a problem, Need Help
    By vectrasri-j in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 18th January 2010, 19:21
  5. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •