User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: cruise control quite working today?

  1. #1
    Regular Member EURO G's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    n ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default cruise control quite working today?

    it was working fine on the way to work and on the way home nothing anyone any ideas? also whats the rear most switch on the indicator stalk for?

  2. #2
    Regular Member simac's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The rear switch on the stalk is the off/cancel switch

  3. #3
    Regular Member EURO G's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    n ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cheers

  4. #4
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Its all in the manual, but happy to say the same as ^^^^
    Now I need a turbo to keep up!

  5. #5
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Cirencester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    try pulling up on the clutch and/or brake pedal and try again mate

  6. #6
    Regular Member EURO G's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    n ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    pulled up the brake pedal but didnt try the clutch pedal so could be that

  7. #7
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 110000

    Default

    Clutch spring is a common fault mate.

  8. #8
    On a Sabbatical
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    south wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    mine worksfine but sometimes button needs pressing abit

  9. #9
    Regular Member Signum_CDTI's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Somewhere and Nowhere....
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Mine was the same the other day - nothing would work - set button or resume button. Then after leaving it parked up for half an hour, BINGO! On it comes, first try. Clutch its fine, brake pedal is fine - bizare!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cruise control not working????
    By wardy23 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 20th August 2012, 17:56
  2. cruise control not working
    By bigron1988 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 10th June 2011, 19:49
  3. Cruise Control not working :(
    By Princess D in forum Troubleshooting
    Replies: 38
    Last Post: 14th January 2011, 16:16
  4. Cruise control not working
    By tommyk999 in forum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 23rd March 2008, 11:13
  5. cruise control not working?
    By j1 wyx in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 19
    Last Post: 2nd July 2007, 00:54

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •