User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: boot motor running when release pressed.

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Derby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default boot motor running when release pressed.

    I had a problem with my hatch not shuting so followed all advise and removed lock, cleaned lubricated and it locked. Great but now when i press the button on the hatch to open the lock operates but motor runs until I release the button.
    I have checked the two switchs in the lock and both make and brake and correct times and are both made when boot unlocked but motor still runs.
    Any help very much appriciated.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    When I press the hatch release button, with the hatch locked, the motor does not run. But if I press again, with the hatch open, the motor runs. This appears to be normal.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by meccano View Post
    When I press the hatch release button, with the hatch locked, the motor does not run. But if I press again, with the hatch open, the motor runs. This appears to be normal.
    Mine does the same.

  4. #4
    Regular Member parsco's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Cambridgeshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Big Dave View Post
    Mine does the same.

    mate

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    When I press the hatch release button, with the hatch locked, the motor does not run. But if I press again, with the hatch open, the motor runs. This appears to be normal.

    This should read:
    When I press the hatch release button, with the hatch locked, the motor releases the lock but does not run continuously. But if I press again, with the hatch open, the motor runs continuously. This appears to be normal.

  6. #6
    Regular Member ghostrider's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    On another planet
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2.0l CDTi Bi-Turbo Insginia Sports Tourer

    Trim : Vx Line Nav Sri

    Engine : 2.0

    Year : 2014

    Default


  7. #7
    Ex Vec-C Admin & Founder GARY3306's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yep, normal operation mate, you gotta live with it lol
    [SIGPIC]VX<font color=Red>R</font> with added Courtenay <img src=https://www.vectra-c.com/forum/images/smilies/biggrin.png border=0 alt= title=Big Grin class=inlineimg />

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intermittent Boot Release
    By tomsocr in forum Bodywork & Interior
    Replies: 2
    Last Post: 6th January 2013, 19:14
  2. Boot lock won't release
    By Clyd1e in forum Bodywork & Interior
    Replies: 7
    Last Post: 20th December 2011, 02:10
  3. Remote boot release
    By hairy31 in forum Styling
    Replies: 3
    Last Post: 24th January 2010, 21:15
  4. Boot Release
    By DaveD in forum Styling
    Replies: 3
    Last Post: 14th August 2009, 10:18
  5. Boot Release
    By Drew in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 8th February 2009, 22:34

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •