User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Input/Turbine Speed Sensor...

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Calne, Wiltshire, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Input/Turbine Speed Sensor...

    Does anyone know where it is??

    The problem is back again, and this time I'm going to fix it myself...
    Anyone got a pic, or breif description, on where I can find it, that would be very helpful...

    Cheers

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Calne, Wiltshire, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Bump.....

    I've managed to source the part from VX.. .it's Special Order only.... But SO fed up with paying all thise people to fix my car and still having it come back with the same issue.... The only think I havn't had yet is a new G/B.. and I can't afford on of those!! (

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Calne, Wiltshire, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    bump ^.

    There has to be someone out there who knos where this sensor is....
    I've found the Output one, but really need the location of the input one...

    Thanks.

    Desperate of Calne.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Calne, Wiltshire, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Gaz,
    Just got this in my Outlook inbox, but no reply on the forum...

    "Could no.6 be the one? Both of the sensors are locatec on top of the transmission. I do not remember which one is which"

    Thanks for the reply, but Number 6??? I do not understand? Was there a picture posted also..??

    Thanks for your help mate.

    Cheers

  5. #5
    Regular Member Gsi3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Technical directors office
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    there was..but it was from a source that can't be hosted on here, so it was removed.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Calne, Wiltshire, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Oh, Ok.... um, any chance I can be mailed it then or PM'd to me??

    Or just send me the link or something....

    Cheers guys.

    Matt

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    estonia
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi Matt i just posted a PM with link. Did you get it?

  8. #8
    Regular Member Gsi3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Technical directors office
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for keeping it off the forum Gaz51....

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Calne, Wiltshire, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi Gaz,

    I did, thanks mate... I'll go check tonight...

    Thanks for your help.

    Cheers

    Matt

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. boost pressure sensor input and output voltage???
    By FLOB in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 45
    Last Post: 24th April 2012, 14:58
  2. Is there a road wheel speed input to radio?
    By Ste in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 16th March 2009, 16:53
  3. Input Speed Sensor
    By RockyRoad in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 22nd July 2008, 22:00

Visitors found this page by searching for:

turbine speed sensor vauxhall vectra oem number

input turbine speed sensor on vauxhall location

input turbine speed sensor location vectra

vectra turbine speed sensor

vauxhall signun input speed sensor

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •