User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Virgin Media - problem with Broadband

  1. #1
    Regular Member Ste's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    ..... Driving the Jaguar XF
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar XF 3.0D V6

    Trim : Black

    Engine : 3.0D V6

    Year : 0000

    Default Virgin Media - problem with Broadband

    Converted yesterday to VM, with TV, BB and phone.

    TV and phone work OK.

    BB not so. So using old connection still.

    When registering it comes up with it cannot detect the cable modem (even though it comes up with the Virgin web page to register and the LAN network status shows IO traffic ! ! !)

    Tried calling the help line but got no answer (maybe office hours only)
    The Ethernet port on the PC shows a green light for the carrier and the lights on the modem box show the right ones too.


    GRRRR.

    Any help from The Vec-C community?

  2. #2
    Regular Member jaff's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    SCOTLAND
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    is it wired or wireless
    ???

  3. #3
    Regular Member Ste's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    ..... Driving the Jaguar XF
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar XF 3.0D V6

    Trim : Black

    Engine : 3.0D V6

    Year : 0000

    Default

    Hardwired, and I've tried the 'turn it off and on again' standard IT first pass help. lol

  4. #4
    Regular Member jaff's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    SCOTLAND
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    is it a new modem if so u need to phone virgin and get them to register it i had to do same wi mine

  5. #5
    Regular Member Ste's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    ..... Driving the Jaguar XF
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar XF 3.0D V6

    Trim : Black

    Engine : 3.0D V6

    Year : 0000

    Default

    it's all new.

    They didn't say anything about ringing them to do anything. The blurb says to activate it on-line, as I am trying to do....... at - - - activation.virginmedia.com

  6. #6
    Regular Member Brocks's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I'm on Virgin....Service is fine ATM.....Is your modem a Speedtouch?

    Mine sometimes packs in for no reason, but unplug and plug it back in and its OK.

  7. #7
    Regular Member Ste's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    ..... Driving the Jaguar XF
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar XF 3.0D V6

    Trim : Black

    Engine : 3.0D V6

    Year : 0000

    Default

    Not speedtouch on Virgin.

    The old connection used one though.

  8. #8
    Regular Member Brocks's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    What have Virgin given you then?

  9. #9
    Regular Member Del 2.2SRi's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I am also with Virgin. I had to phone them to activate the broadband.

  10. #10
    Full Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    N/A
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Golf 7

    Trim : GTD

    Engine : 2.0 TDI 184PS

    Year : 2014

    Mileage : 40000

    Default

    If you are using USB cable, scrap it and use the Ethernet cable it will work right away.

    Gazza4

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Virgin Media Broadband.. Your thoughts??
    By john506 in forum General Chat
    Replies: 24
    Last Post: 20th February 2012, 21:15
  2. virgin media
    By 6009tristanb in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 15
    Last Post: 10th December 2011, 17:30
  3. Virgin media
    By Reevo in forum General Chat
    Replies: 14
    Last Post: 19th June 2011, 18:20
  4. Telephone & BroadBand (BT v Virgin Media)
    By Vaux-Man-G in forum General Chat
    Replies: 12
    Last Post: 21st May 2011, 22:04
  5. Sky Broadband v Virgin Media
    By Telboy in forum General Chat
    Replies: 12
    Last Post: 8th March 2007, 01:13

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •