User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Central Locking problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Telford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Central Locking problem

    Can anyone help? My Vectra estate 2001 will not lock or unlock by remote.
    I press the fob and light on the fob flashes as do indicators but have to unlock drivers door manually - even when I unlock other doors manually both the passenger and one rear door will not open..!

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Telford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just to add further, I have changed the battery in the fob - please can anyone help?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Try re-sync'ing the fob to the car, as per the handbook info. I know your fob doesn't look like the one in the picture, but it's the same proceedure.


  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Hang on a mo, if the indicators are flashing when you press the fob, it means it is working. Try checking the central locking fuse hasn't blown.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Telford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Checked fuses - all ok. Is their a relay I cn check and if so, which one..?

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Telford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Smile

    All OK now, turned out to be multi-plug in door hinge, took apart, cleaned, sprayed with WD and hey-presto!
    Thanks anyway Big Dave!

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Glad you got it sorted.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Central Locking Problem
    By hairymark in forum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 30th January 2013, 14:41
  2. Central locking problem
    By Badger59 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 10th October 2012, 21:47
  3. 1.8i 16V T Reg Central Locking problem
    By Mytac in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 31st December 2008, 10:12
  4. Central locking problem
    By Hideous in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 17th June 2007, 11:29
  5. Central Locking Problem
    By Penfold in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 8th June 2007, 22:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •