User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Front wiper problem

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Front wiper problem

    Hi

    I seem to be having problems with my front wipers, they are not working at all, the back one is.

    my car is a 2.2DTI 52 plate.
    any ideas

    cheers

  2. #2
    Regular Member Pecojess's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    have you tried putting it up all the way to full speed? A few of us have had the motor go but apparently the full speed setting uses a different motor so should still work if this is the problem, worth a try.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yes, still nothing

  4. #4
    Regular Member Flaninacupboard's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Wellingborough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Have you had a look to see if the linkage has failed? Just whip out the scuttle panel between the bonnet and windscreen and see whats happening.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper problem help!
    By gunno in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 31st March 2013, 21:22
  2. Front Wiper linkage problem
    By craig20102010 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 6
    Last Post: 26th November 2012, 18:02
  3. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  4. another wiper problem
    By hagga in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 8th December 2008, 21:50

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •